Chery geeft assist, maar zit ploeg punten verspelen

Tjaronn Chery is er nog niet in geslaagd om een wedstrijd te winnen met zijn nieuwe club QPR. De van FC Groningen overgekomen aanvaller verloor vorige week met 2-0 van Charlton Athletic en hoopte in zijn thuisdebuut op de eerste drie punten van het seizoen, maar Cardiff City werkte hier niet aan mee.

De Londenaren kwamen nog wel op voorsprong door een hoekschop van Chery. De neo-international plaatste de bal op het hoofd van Clint Hill die de bal achter de doelman werkte. 12 minuten na rust werd het zelfs 2-0, dit keer door spits Charlie Austin. QPR leek dus op rozen te zitten, maar Cardiff City wilde niks weten van een verliespartij.

Vlak na de 2-0 deden bezoekers iets terug in de naam van Sean Morrison. Met nog ruim een halfuur op de klok dacht de thuisploeg dat het wel 2-1 zou blijven en wisselde Chery. De buitenspeler zag zijn ploeggenoten in de blessuretijd alsnog de drie punten weggeven doordat Scott Malone voor de late gelijkmaker tekende. Door dit dure puntverlies blijft QPR onderaan in het rechterrijtje staan.

Praat Mee!