FOTO | Yolanthe topless op cover Grazia

FOTO | Yolanthe Sneijder-Cabau, de vrouw van Oranje-international Wesley Sneijder, heeft zich voor een fotoshoot van Grazia naakt op de gevoelige plaat vast laten leggen. Het 30-jarige model is al zeven maanden in verwachting van haar eerste kindje en vond dat een mooi moment om haar lichaam te tonen aan de hele wereld.

Dat Yolanthe sinds haar zwangerschap al tien kilo is aangekomen, neemt ze graag voor lief. ‘Ik ben natuurlijk een Spaanse, dus ook mijn billen, borsten en heupen zijn wat voller geworden. Maar ik omarm die rondingen, dat hoort bij het krijgen van een kind’, zegt de actrice en presentatrice in het tijdschrift.

Ondanks dat Yolanthe in oktober al is uitgerekend, houdt ze zich nog helemaal niet bezig met de bevalling. ‘Iedereen om me heen vraagt: ‘Hoe ga je dit en dat doen, neem je een ruggenprik, ga je zus en ga je zo?’ Geen idee, ik heb daar nog helemaal niet over nagedacht”, aldus Yo, die nog niet heeft prijsgegeven wat het geslacht van haar kindje is. Volgens Shownieuws zouden Yolanhe en Wesley een jongetje verwachten. Onlangs hielden ze een babyshower, waarbij vooral gebruik werd gemaakt van blauwe attributen.

unknown

Praat Mee!