Blind geniet van Old Trafford en Depay

Voor de derde opeenvolgende keer stond Daley Blind gisteravond geposteerd als linker centrale verdediger in het elftal van Louis van Gaal. De 25-jarige Mancunian hield voor de eerste keer niet de nul, maar daar kon Blind weinig aan doen. De Oranje-international maakte wederom een sterke indruk en genoot van een ijzersterke Depay en de Champions League-sfeer die hing in het stadion van Manchester United.

Op Instagram feliciteerde Blind zijn landgenoot met zijn eerste officiële doelpunten voor United en schreef hij over de ambiance op Old Trafford. ‘Mijn eerste Champions League-ervaring op Old Trafford, wat een geweldige sfeer!’, aldus Blind.

Depay was in het eerste duel in de voorronde van de Champions League goud waard voor zijn club. Met twee treffers boog Depay de vroege achterstand tegen Club Brugge nog voor de rust om in een voorsprong. Blind was onder de indruk van de oud-PSV’er. ‘Memphis is erg sterk op het veld en werkt erg hard om zich te verbeteren. Ik ben dolblij voor hem’, sprak de oud-Ajacied lovende woorden over Depay.

Praat Mee!