Van der Wiel slachtoffer van inbraak: dieven maken dure horloges buit

Gregory van der Wiel moet het sinds een aantal dagen stellen zonder een groot aantal peperdure horloges van de merken Rolex en Hublot. De rechtsback van Oranje en Paris Saint-Germain is dit weekend namelijk het slachtoffer geworden van een inbraak, zo meldt de Franse zender RTL. De dieven hadden het daarbij gemunt op zijn verzameling horloges.

Volgens de politie zijn een onbekend aantal inbrekers naar de zesde verdieping van het gebouwencomplex waarin Van der Wiel woont geklommen, om zichzelf vervolgens toegang te verschaffen tot het appartement van de 27-jarige Amsterdammer. Mogelijk hebben de inbrekers daarbij onder andere een horloge ter waarde van 35.000 euro ontvreemd. Van der Wiel heeft meerdere malen aangegeven dat hij een dergelijke horloge in zijn bezit heeft.

Gelukkig voor Van der Wiel was er vorige week ook goed nieuws over zijn situatie bij PSG. De Franse clubleiding heeft hem een aanbod gedaan om zijn eenjarige contract te verlengen tot de zomer van 2018. Eerder wilden de Parijzenaars nog af van Van der Wiel, die vorig seizoen uitgroeide tot een vaste waarde in de ploeg van trainer Laurent Blanc.

Praat Mee!