Vanavond op TV: Sneijder te gast bij Linda’s Zomerweek

Oranje-international Wesley Sneijder is maandagavond te gast in de eerste aflevering van Linda’s Zomerweek. In het zomeravondprogramma van Linda de Mol heeft Sneijder het eens niet, of nauwelijks, over voetbal en vertelt hij onder andere dat hij als tiener al wist dat Yolanthe zijn vrouw zou worden.

‘Ik keek wel eens naar Onderweg Naar Morgen en ik zal je zeggen, heel gek, maar ik was zeventien en zei toen tegen mijn moeder: dat wordt mijn vrouw. Ze nam me niet serieus’, zegt Sneijder. Die uitspraak werd acht jaar later door zijn moeder herhaald toen zij Yolanthe voor de eerste keer ontmoette. ‘Het was het eerste wat ze tegen mij zei toen ik haar leerde kennen. Hij had het me nog helemaal niet verteld’, aldus Yolanthe.

Dat Sneijder overigens heeft meegewerkt aan een interview over zijn privéleven, is best uitzonderlijk. Zo vaak geeft de middenvelder van Galatasaray immers geen interviews die niet over zijn leven als profvoetballer gaan. ‘Wesley vond het wel een beetje griezelig’, bekent De Mol in gesprek met RTL Boulevard. ‘Hij heeft getwijfeld of hij het zou doen, want hij is gewend dat het over voetbal gaat en nu zit hij daar ineens met zijn meisje en gaat het ook over heel andere dingen.’

Sneijder te gast bij Linda’s Zomerweek

De uitzending van Linda’s Zomerweek met Sneijder en Yolanthe is vanavond vanaf 21.30 uur op RTL 4 te bekijken.

Praat Mee!