WK Onesie; het unieke WK-gadget

De WK-gadgets schieten als paddestoelen uit de grond. Zagen we eerder al de Swim-tie en het WK-jurkje voorbij komen, nu is daar de WK Onesie. 

‘Ik zat op een dag in het restaurant te praten met een vriend en we hadden het er over’, vertelt mede-bedenker Jasper Blonk aan Onze11. ‘Steeds meer mensen hebben er een, maar weinig mensen komen er ook eerlijk voor uit. Dus dachten we: laten we een Onesie op de markt zetten waar iedereen mee over straat gaat lopen. Toen was de link met het WK snel gelegd’, aldus Blonk.

Toch doet een zogenaamde Onesie nog niet direct bij iedereen een belletje rinkelen. ‘Het is hetzelfde als een jumpsuit…’, lacht Blonk. ‘Het is Jumpsuit, oftewel afgekort naar onesuit, straattaal Onesie’, legt Blonk uit. De WK Onesie is dus eigenlijk een hippe Oranje jumpsuit, duidelijk.

Nadat het idee was geboren voor de Onesie gingen de bedenkers op zoek naar een eerlijke fabrikant, vertelt Blonk. ‘We zijn op zoek gegaan naar een betouwbare leverancier en die hebben we gevonden. Een partij die echt gespecialiseerd is in Onesies. We stuurden ons ontwerp op, en de samples waren eigenlijk in een keer goed!’

En nu is daar dus de opvallende verschijning genaamd WK Onesie, die deze week op de markt kwam en een directe hit lijkt te worden. ‘Haha het gaat bizar! Qua aandacht hebben we niet te klagen, gisteren stonden we in het AD, Vandaag BNN, en volgende week zijn we te beluisteren op Qmusic’, vertelt Blonk met een grote glimlach. (Foto: WK Onesie)

Wil je er een hebben? In samenwerking met de WK Onesie geeft Onze11 een exemplaar weg. Doe mee aan de actie op Facebook:

Praat Mee!