‘AC Milan neemt opmerkelijke clausule op in contract Balotelli’

Na slechts één seizoen bij Liverpool te hebben gespeeld, keert Mario Balotelli alweer terug in de Italiaanse Serie A. AC Milan, de club die hem vorig jaar voor twintig miljoen euro verkocht aan The Reds, huurt Supermario voor één seizoen. De gevallen Italiaanse topclub heeft Balotelli wel de nodige restricties opgelegd, zo weet La Gazzetta dello Sport.

Zo mag Balotelli geen nachtclubs bezoeken en is het voor hem verboden om te roken. Ook is het voor de Italiaanse spits niet toegestaan om extravagante kapsels en kleding dragen, moet hij zich houden aan een gezonde levensstijl en worden zijn social mediakanalen nauwlettend in de gaten gehouden door Milan. De Rossoneri hebben de beperkingen voor Balotelli gebaseerd op de restricties die gelden voor de Italiaanse luchtmacht. Militairen zouden zich aan dezelfde regels moeten houden.

Als Balotelli in de fout gaat, behoudt Milan zich het recht om het probleemkind direct terug te sturen naar Engeland. Daar wist de Liverpool-flop in het afgelopen seizoen slechts één keer te scoren. Bij Milan kan Balotelli betere cijfers overleggen. In 43 wedstrijden maakte het enfant terrible 26 doelpunten.

 

Praat Mee!