Bavaria en Sunweb gaan ‘Super Dutch’

Biermerk Bavaria en reisorganisatie Sunweb zijn de eerste dappere organisaties die in het zogenaamde ‘Super Dutch’-reclameblok tijdens het WK gaan stappen. Dat is geen goedkoop geintje, een spotje kost tijdens dit blok 200.000 euro voor een halve minuut.

Het ‘Super Dutch’-reclameblok zal plaatsvinden in de rust van Spanje – Nederland op 13 juni. ‘Het is erg mooi dat Ster het ‘Super Dutch reclameblok’ in het leven heeft geroepen. In Amerika is het al jaren een fenomeen aangezien reclame op deze manier weer echt een traktatie wordt voor de kijkers. We kijken ernaar uit om de speciale versie van onze commercial in het Super Dutch reclameblok te lanceren’, laat Ralph Bongaerts, Marketing Manager Nederland Bavaria.

Ook Sunweb durft de gok dus wel aan. ‘Sunweb is de nieuwe reispartner van Oranje. Het Super Dutch moment is een uniek moment om ons reispartnership met de KNVB op geheel eigen wijze met een grote relevante doelgroep te delen’, zegt Nicolette Burger, Head of Marketing Sunweb volgens Reclamewereld Blog. (Foto: Pro Shots)

  1. […] Bavaria en Sunweb gaan 'Super Dutch' In Amerika is het al jaren een fenomeen aangezien reclame op deze manier weer echt een traktatie wordt voor de kijkers. We kijken ernaar uit om de speciale versie van onze commercial in het Super Dutch reclameblok te lanceren', laat Ralph Bongaerts, … Read more on Onze11 […]

Praat Mee!