Maduro uit beeld bij Oranje: ‘Kan er van balen, maar zo werkt het’

Hedwiges Maduro heeft bij FC Groningen de kans om zich weer in de kijker van bondscoach Danny Blind te spelen. De middenvelder kwam tot nu toe tot achttien duels voor Oranje. Hij houdt echter nog geen rekening met een plaats bij de selectie.

Maduro wil vooral realistisch blijven en vindt dat hij op dit moment nog niet bij het Nederlands elftal thuishoort. ‘Gezien mijn verleden misschien wel. Maar ik wist ook dat ik uit beeld zou raken toen ik in januari 2014 naar Griekenland ging. Niemand kijkt toch naar de Griekse competitie. Als ik daar tien wedstrijden top speel, dan weet nog niemand het’, aldus de 30-jarige speler, die een bewuste keuze maakte.

‘Daar kan ik wel van balen, maar zo werkt het nu eenmaal’, vervolgt hij in gesprek met Voetbal International. ‘Het klinkt gek, maar hier bij FC Groningen ben ik veel meer in beeld. Niet dat ik nu aan Oranje denk hoor, eerst hier top presteren. Dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben superfit en wil nog een aantal jaren top presteren.’ (Bron: Paul Blank, Wiki Commons)

 

Praat Mee!