‘Ik durf mijn geld erop te zetten dat Memphis een wereldster gaat worden’

Technisch manager Marcel Brands geeft in de nieuwe Voetbal International aan dat hij veel vertrouwen heeft in de toekomst van voormalig PSV-speler Memphis. De manager durft hier zelfs zijn geld op te zetten dat hij het allerhoogste gaat bereiken bij zijn nieuwe club. 

Sinds zijn overstap naar The Red Devils heeft Memphis in zes wedstrijden al twee keer gescoord en twee assists afgeleverd voor zijn nieuwe club, maar er blijft toch nog kritiek komen van verschillende analytici en media. Brands maakt zich hier niet druk om en heeft vertrouwen in de jonge buitenspeler. ‘Gaat Memphis een wereldster worden? Ik durf mijn geld daar op te zetten’, zo zegt Brands. ‘Hij is een jongen met hele speciale kwaliteiten en die weet hij precies te verbinden aan zijn ongelooflijke wilskracht en discipline.’

‘Hij zal niet snel tevreden zijn omdat hij bij Manchester United speelt of vanwege zijn salaris. Hij wil de allerbeste worden bij United. Eerder dan dat zal hij niet tevreden zijn’, zo gaat de technisch manager verder. ‘Hij is heel erg gretig, zowel binnen al buiten het veld. Hij eist perfectie van zichzelf. Daarom huurt hij onder andere ook een dietiste die hem in topconditie moet houden’.

Praat Mee!