Memphis wellicht op de bank tegen PSV

De kans is groot dat Memphis aankomende dinsdagavond, wanneer hij het met Manchester United opneemt tegen zijn voormalig werkgever PSV, vanaf de bank zal beginnen. De Oranje-international begon afgelopen weekend nog wel in de basis tegen Liverpool, maar werd al in de rust gewisseld. De wissel pakte goed uit, want de ploeg van Louis van Gaal won met 3-1, waardoor het nog maar de vraag is of Memphis tegen PSV in de basis zijn opwachting zal maken.

Memphis wist tot nu toe in de Premier League nog niet echt te overtuigen, maar Van Gaal bleef vertrouwen in hem houden. Echter, in de rust van de wedstrijd van afgelopen zaterdagavond tegen Liverpool was de maat vol voor Van Gaal. De oud-PSV’er werd vervangen door Ashley Young, en die speelde vervolgens een belangrijke rol in de zege van Manchester United. De buitenspeler versierde een vrije trap, waaruit Daley Blind op aangeven van Juan Mata de score opende.

De kans is dus aanwezig dat Memphis dinsdagavond in Eindhoven vanaf de bank begint, al sluit Van Gaal ook niet uit dat hij gewoon in de basis begint. ‘Memphis weet zelf ook dat zijn eindpass niet goed genoeg was. Hij speelde zaterdag niet zoals ik dat van hem verwacht, maar dat wil niet zeggen dat hij in de Champions Leaguewedstrijd tegen PSV niet speelt’, tekent De Telegraaf op uit de mond van Van Gaal. (Foto: Instagram)

Praat Mee!