Genee brandt NOS-commentator af: ‘Wat lult hij nou?’

SC Cambuur ging dit weekend alweer voor de vierde keer onderuit in de competitie (tegen PSV, 0-6). En dus was de stemming in huize Genee niet al te best. De presentator van Voetbal Inside en fervent supporter van Cambuur kon zijn ergernis over het verslag van NOS-commentator Jeroen Grueter niet onder stoelen of banken steken. 

Grueter vond de vroege rode kaart voor Cambuur in het competitieduel met PSV een goede beslissing van scheidsrechter Kevin Blom. De club uit Leeuwarden moest daardoor vrijwel de gehele wedstrijd met tien man spelen en kreeg bovendien een strafschop tegen, die feilloos werd benut door Oranje-international Luuk de Jong. Wilfred Genee kon zich niet vinden in de lezing van Grueter, en liet dat ook duidelijk merken.

‘Wat lult die Jeroen Grueter nu? Terechte penalty en geen natuurlijke beweging? Wat een onzin’, liet Genee op Twitter zijn ongenoegen blijken over de commentator. Die felle kritiek kon Grueter niet over zich heen laten komen. ”Die’ Jeroen Grueter? Ik heb ooit in La Coruña nog eens een ring voor je toenmalige vriendin helpen uitzoeken…’, reageerde hij.

Praat Mee!