Johan Derksen: ‘Nee, dat haar van jou zit goed!’

Voetbal Inside-analist Johan Derksen was maandagochtend te gast bij RTL-programma Koffietijd. Aan tafel bij presentatrices Loretta Schrijver en Quinty Trustfull, de vrouw van Ajax assistent-trainer Orlando Trustfull, kreeg de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International de nodige pittige vragen voorgeschoteld, waarbij hij zelf een cijfer moest geven. Op de vraag met wat voor cijfer Derksen zijn gewicht zou beoordelen is het antwoord ‘een 6!’.

De reden hiervoor is dat Johan Derksen zichzelf tien kilo te zwaar vindt. ‘Ik voel het aan mijn riem en aan mijn broek, he. Maar ik wil weleens doorslaan met mijn vermageringskuur.’ Presentatrice Schrijver reageert vervolgens verbaast en vindt dat Derksen juist niet te zwaar is. ‘Nee, maar je moet niet nog slanker worden. Dit is niet tien kilo te zwaar, dit is goed!’

Schrijver vindt dat Derksen nu moet blijven zoals hij is. ‘Je ziet er nu leuk en goed uit, ondanks dat kapsel’. Derksen reageert vervolgens direct door te zeggen dat hij het kapsel van Schrijver nou ook niet bepaald ‘je van het’ vindt. ‘Nee, dat haar van jou zit goed!’.

Bekijk hieronder het fragment van maandagochtend uit Koffietijd:

Praat Mee!