Johan Derksen: ‘Is wel een lekker wijf’

Sinds maandagavond is Johan Derksen weer terug met een geheel eigen programa op de Nederlandse televisie. In de eerste aflevering van Derksen & was het de beurt aan Kees Jansma om door De Snor geïnterviewd te worden. 

Jansma leidt Derksen in het programma rond in een gebouw waar onder andere de productie van Studio Sport zat. ‘Daar werkten vroeger hele leuk mensen en zo te zien opnieuw’, waarmee Jansma doelt op twee vrouwen die nu in het desbetreffende kantoor werken. Derksen reageert vervolgens door te zeggen dat Jansma zich altijd weer uit de situatie weet te redden. ‘Hij ziet een mevrouw zitten en dan krijgt hij die gevaarlijke blik.’

De heren lopen vervolgens weg, bieden hun excuses aan, maar gaan vervolgens als een stel jonge tieners door in de gang. Derksen ziet het wel zitten in één van de vrouwen op het kantoor en zegt iets te hard ‘Is wel een lekker wijf!, waarop Jansma vervolgens met ‘Zo….’ reageert. De camera draait vervolgens terug naar de vrouw in kantoor die nogal verbaasd om zich heen kijkt.

Bekijk hieronder het fragment:

Praat Mee!