VIDEO | Shaw breekt been tijdens PSV – Manchester United

VIDEO | Manchester United-speler Luke Shaw heeft dinsdagavond tijdens het Champions League-duel met PSV een zware blessure opgelopen aan zijn rechterbeen. Op basis van de beelden lijkt de linksback zijn onderbeen te hebben gebroken.

De wedstrijd was pas een kwartier oud toen Shaw opstoomde vanaf de linkerkant en het strafschopgebied van PSV in dribbelde. Daar werd de linksback gestuit door Héctor Moreno. De Mexicaan gooide zich voor het schot van Shaw, die daarbij een nare blessure opliep aan zijn rechterbeen. Op de beelden is te zien dat het rechterbeen van Shaw duidelijk is gebroken.

Update 16 september 9.22 uur

Luke Shaw heeft dinsdagavond een dubbele beenbreuk opgelopen in de Champions League-wedstrijd PSV – Manchester United. Dat heeft United gisteravond bekendgemaakt via de officiële kanalen. Shaw wordt bij terugkomst in Manchester geopereerd aan zijn rechterbeen. Hoe lang de Engelsman aan de kant staat, is nog niet bekend.

Terwijl de wedstrijd nog bezig was, bedankte Shaw gisteravond zijn fans voor de steunbetuigingen. ‘Iedereen bedankt voor de berichten. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ontdaan ik ben. Mijn weg naar herstel begint nu en ik kom sterker terug’, schreef Shaw op zijn Twitteraccount.

Praat Mee!