Shaw blijft tijdelijk in Eindhoven na beenbreuk

Luke Shaw is niet met Manchester United mee terug gereisd naar Engeland. De verdediger brak tijdens het Champions League-duel met PSV zijn been op twee plaatsen en moet na de operatie nog even in het ziekenhuis blijven. Wel liet de club weten dat de operatie geslaagd is.

Na een kwartier spelen in het Philips Stadion kon Shaw op volle snelheid op het Eindhovense doel afstormen. PSV-verdediger Hector Moreno twijfelde echter geen moment en haalde hem neer. Een dubbele beenbreuk voor de Engelse back was het gevolg. Hij werd onmiddellijk naar het ziekenhuis vervoerd en nog diezelfde avond geopereerd.

De eerste berichten zijn dat het ‘meevalt’ voor Shaw en hij zeer waarschijnlijk dit seizoen nog in actie komt. Wel blijft hij voor het eerste deel van zijn revalidatie in Nederland. ‘Shaw blijft enkele dagen in het ziekenhuis in Eindhoven, om daar een begin te maken aan zijn revalidatie. Manchester United is dankbaar voor de goede zorg die hij krijgt en bedankt iedereen die hem steunbetuigingen heeft gestuurd’, zo meldde de club in een officieel bericht.

Praat Mee!