Engelse top houdt contractsituatie Willems nauwlettend in de gaten

Jetro Willems heeft vooralsnog geen haast om zijn contract bij PSV te verlengen. De linksback die op dit moment buitenspel staat met een blessure wordt namelijk begeerd door de Engelse top. Zowel Manchester United als Liverpool zitten op het vinkentouw voor de handtekening van de PSV’er. 

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder deze week al dat de 21-jarige sterspeler nog even wacht met het zetten van een nieuwe handtekening onder een nieuw contract en dat hij zich liever richt op zijn herstel. Eerder deze zomer liet de jongeling al weten dat hij een nieuwe stap in zijn carrière wel ziet zitten en het is mogelijk dat hij in een van de komende transferperiodes gaat vertrekken bij de landskampioen.

Volgens het Britse TalkSport azen rivalen Manchester United en Liverpool op de verdiensten van de linksback. Beide clubs kampen met problemen op de linksachter positie en zien in Willems een speler voor de toekomst. Als hij zijn contract niet gaat verlengen dan is de international volgend jaar zomer voor een zacht prijsje op te halen in Eindhoven, wat de clubleiding juist wil voorkomen.

Foto: Dmitrij Nejmyrok, Wiki Commons

Praat Mee!