Tannane woest op Moreno na aanslag: ‘Er wordt niet eens voor gefloten’

Hector Moreno is terug in de Eredivisie en dat laat hij ook duidelijk zien. Na zijn afschuwelijke charge tegen Luke Shaw heeft hij bij Heracles zijn volgend slachtoffer gemaakt. Dit keer was de sensatie van de competitie aan de beurt, Oussama Tannane. De buitenspeler van Jong Oranje spreekt van geluk, maar is ook woedend op de Mexicaan.

Na afloop van de wedstrijd zei Tannane tegenover de NOS dat het een schandalige overtreding was en dat de verdediger niet meer op het veld mocht staan. ‘Ik vond het een schandalige overtreding. De trainer heeft het teruggekeken en zei dat het een verschrikkelijke overtreding was. Ik houd mijn been gestrekt en hij had een verkeerde aanname. Hij komt recht op mijn knie terecht. Of het rood is? Dat zeg ik niet. Maar het is jammer dat hier niet voor wordt gefloten’, zei Tannane geërgerd in de camera.

‘Iedereen weet wat hij tegen United heeft gedaan. Hij maakt nu weer zo’n overtreding, overduidelijk dat de scheidsrechter een kaart moet trekken’, zo gaat de Heraclied die van het veld moest worden gedragen verder. ‘Ik heb nog veel vocht in mijn knie zitten, pas morgen kunnen we zien hoe erg het is.

PSV verloor uiteindelijk de wedstrijd met 2-1 door doelpunten van Mark Jan Fledderus en Thomas Bruns. Zie hieronder de charge van Moreno. Rood of niet?

Praat Mee!