VIDEO | Mata na tiki-taka goal: ‘Memphis was fantastisch!’

VIDEO | Manchester United boekte zondagmiddag een zwaarbevochten overwinning op bezoek bij Southampton (2-3). De ploeg van Louis van Gaal liet af en toe zien waar het toe in staat is. Met name de derde treffer van The Red Devils was er eentje om in te lijsten. De maker, Juan Mata, geniet dan ook nog even na.

De bezoekers wisten elkaar 45 (!) keer te vinden voordat Mata de bal in het doel tikte. Ook Memphis Depay had een bijdrage aan de geweldige treffer van United. De oud-PSV’er kapte zijn man uit en schoot op de paal. De bal kwam recht in de voeten van Mata en de Spanjaard zorgde alsnog voor de derde treffer van United. De middenvelder had lovende woorden voor de international van Oranje. ‘Memphis deed het fantastisch voor ons team’, aldus Mata op de clubwebsite.

‘Gelukkig kwam de bal voor mijn voeten en kon ik goed afwerken. Op dat moment speelden we fantastisch voetbal.’ Mata droeg zijn doelpunt op aan ploeggenoot Luke Shaw, die afgelopen dinsdag een dubbele beenbreuk opliep in de wedstrijd tegen PSV. ‘We leven erg met hem mee. Het is duidelijk dat wat hem gebeurde een geval van pech was, maar hij weet dat we er voor hem zijn.’

Praat Mee!