VIDEO | Tévez breekt enkel tegenstander

VIDEO | Argentinos Juniors-speler Ezequiel Ham heeft zaterdag zijn rechterenkel gebroken door toedoen van Carlos Tévez. De 80-voudig Argentijns international maakte een smerige overtreding op het onderbeen van Ham, maar deed dat naar eigen zeggen niet met de intentie om zijn tegenstander te blesseren.

Tévez, bekend van zijn dienstverbanden bij Manchester United, Manchester City en Juventus, is aangeslagen door het leed dat hij veroorzaakt heeft. ‘Ik ben verdrietig, want het was nooit mijn intentie om hem pijn te doen’, aldus de aanvaller van Boca Juniors.

‘Ik voelde direct dat het foute boel was. Ik heb nog nooit iemand geblesseerd. Ik ga Ezequiel opzoeken en hem mijn excuses aanbieden, zoals het hoort’, toonde Tévez zich schuldbewust. De trainer van Argentinos was er niet zo zeker van dat Tévez zijn tackle niet met opzet had ingezet. ‘Iedereen die heeft gevoetbald herkent dit soort dingen. Het was niét onopzettelijk. Ik stond op drie meter van het incident en kon het duidelijk zien.’

Video Tévez breekt enkel tegenstander

Bekijk hieronder de beelden van de aanslag van Tévez. Let wel op: het filmpje kan als schokkend worden ervaren. (Foto: Alfonso Jimenez, Wiki Commons)

Praat Mee!