VIDEO| Verbeek boos op journalist: ‘Jullie zijn klootzakken’

Gertjan Verbeek kan het niet heel goed vinden met de journalisten van de Duitse krant Bild. Tijdens een persconferentie ging de trainer van VfL Bochum volledig door het lint. Reden hiervoor was een artikel dat eerder die week in de krant was verschenen.

Bild liet uit de mond van Verbeek optekenen dat hij met Bochum voor de landstitel gaat. De trainer zelf zei echter een dergelijke uitspraak nooit gedaan te hebben. Tijdens de persconferentie van maandag liet hij zijn ergernis hierover duidelijk merken. ‘Ik heb niet gezegd dat wij kampioen gaan worden. Ik heb gezegd dat een club als Bochum de ambitie moet hebben om te promoveren’, aldus een boze Verbeek. ‘Waarom schrijf jij die strontverhalen op? Waarom probeer jij twee partijen tegen elkaar uit te spelen? Jullie zijn een stel klootzakken.’

De aanwezige journalist verweerde zich echter door te zeggen dat hij het betreffende stuk niet geschreven had. ‘Maakt me niets uit. Jij werkt toch bij Bild? Jullie schrijven altijd dingen op die niet kloppen. Altijd worden er twee partijen tegenover elkaar geplaatst. Waarom nou? En jullie liegen ook nog eens. Dát is Bild’, besloot de Nederlandse trainer zijn relaas. (foto: Football.ua, Wiki Commons)

Bekijk vanaf minuut 3.30 de beelden van een boze Gertjan Verbeek.

Praat Mee!