Opmerkelijk verzoek aan Liverpool-fans: ‘Kom als Jürgen Klopp naar het stadion’

Brendan Rodgers zit al een tijdje op de schopstoel bij Liverpool. De 42-jarige manager was anderhalf jaar geleden nog dicht bij het kampioenschap, maar sindsdien is het bergafwaarts gegaan met The Reds. De Liverpool-supporters zijn het inmiddels zat en pleiten voor de komst van de Duitse succestrainer Jürgen Klopp. De supportersvereniging heeft de fans zelfs opgeroepen om aanstaande zaterdag verkleed als Klopp naar Anfield te komen.

Een trainingsjack, een petje en een bril zijn de uiterlijke kenmerken van Klopp. De fans roepen iedereen dan ook op die kledingstukken aankomend weekend aan te trekken voor vertrek naar het stadion. Daarmee zou het statement voor de komst van Klopp volgens de fans kracht worden bijgezet.

Klopp zit sinds deze zomer zonder club, nadat hij besloot te vertrekken bij Borussia Dortmund. In West-Duitsland maakte hij naam door Bayern München twee keer af te troeven in de strijd om de landstitel, maar vooral vanwege de finaleplaats in de Champions League van 2013. (Foto: Tim.Reckmann, Wiki Commons)

Praat Mee!