Carneiro biedt ontslag aan bij Chelsea

De knappe fysiotherapeute Eva Carneiro heeft dinsdag haar ontslag aangeboden bij het bestuur van Chelsea. Dat is allemaal het gevolg van de aanvaring die ze had met manager José Mourinho tijdens de openingswedstrijd tegen Swansea City (2-2).

Carneiro kreeg na afloop van die wedstrijd de hoon over zich heen van Mourinho, die niet blij was met de actie van zijn medische staf om het veld in te rennen toen Eden Hazard na een duel op de grond bleef liggen. ‘Ook als je een fysio of materiaalman bent, moet je het spel begrijpen. Als je het veld in rent, moet je zeker weten dat de speler een serieuze blessure had, maar dat had Eden niet. Het was een impulsieve en naïeve actie van mijn staf’, laakte Mourinho zijn medische staf.

De Portugese succescoach besloot naar aanleiding van dat incident dat hij Carneiro niet meer bij het team wenste te hebben tijdens trainingen en wedstrijden. Nadat de gemoederen waren bekoeld, waagde Chelsea vorige week een poging om Carneiro weer bij het eerste elftal te betrekken, maar daar heeft de in Gibraltar geboren fysiotherapeute voor bedankt.

 

Praat Mee!