VIDEO | Huntelaar ontsnapt aan rode kaart

VIDEO | Klaas-Jan Huntelaar en Luc Castaignos stonden woensdagavond tegenover elkaar in het Bundesliga-duel tussen Schalke 04 en Eintracht Frankfurt. Beide spitsen kwamen niet tot scoren, maar Huntelaar wist de schijnwerpers alsnog op zich te richten met een smerige overtreding.

De 74-voudig international van het Nederlands elftal kwam zeven minuten na rust met gestrekt been in op het onderbeen van Aleksander Ignjovski. De overtreding op de Servische verdediger werd niet waargenomen door de scheidsrechter, waardoor Huntelaar er zonder kaart vanaf kwam. Ignjovski, die de wedstrijd gewoon kon uitspelen, liet na afloop van het duel geen twijfel bestaan over de intenties van de Nederlander.

‘Ik speelde de bal en lag op de grond. Hij springt op mijn knie’, liet Ignjovski tegenover het Duitse Bild weten dat hij vond dat de tackle van Huntelaar niet door de beugel kon. ‘Jammer dat de scheidsrechter geen rode kaart heeft gegeven. Anders zou de wedstrijd misschien anders gelopen zijn’, zei de 24-jarige speler van Frankfurt, die zijn team met 2-0 zag verliezen in Gelsenkirchen.

Praat Mee!