VIDEO | Trainer Betis woedend na uitvallen Van der Vaart

VIDEO | Rafael van der Vaart raakte donderdagavond op een knullige manier geblesseerd aan zijn hamstring. De 32-jarige Nederlander botste op zijn ploeggenoot Rubén Castro en moest zich meteen laten vervangen. Toen die boodschap ook was overgekomen bij zijn trainer Pepe Mel, barstte de coach van Real Betis in woede uit.

Waarom en op wie Mel boos was, wordt niet helemaal duidelijk uit de beelden. De Spanjaard zal in elk geval niet tevreden zijn over de ongelukkige debuutwedstrijd van Van der Vaart, die tegen Deportivo La Coruna eindelijk zijn debuut mocht maken. In de eerste vier competitiewedstrijden van het seizoen bleef de 106-voudig international van het Nederlands elftal nog langs de kant, nadat hij begin augustus een blessure opliep aan zijn rechterenkel.

Wat de precieze ernst is van zijn nieuwe blessure moet blijken uit nader onderzoek. De eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Sporting Gijon komt sowieso te vroeg voor Van der Vaart.

Zie hieronder de beelden van het debuut van Van der Vaart. Vanaf minuut 1.20 het moment waarbij Mel zijn frustraties de vrije loop laat.

Praat Mee!