‘Plannen voor Nederlandse soap Sabia’

Het roddelcircuit rond Sabia Engizek blijft op volle toeren draaien. De brunette heeft nog maar net de geruchten tegengesproken dat haar ex-vriend en Oranje-international Rafael van der Vaart ‘babybewijs’ wilde zien, of de roddelbladen hebben alweer een nieuw verhaal in de wereld gebracht. Sabia zou volgens de Privé overwegen om mee te werken aan een docusoap op de Nederlandse televisie.

Daarin wil ze voor eens en voor altijd een einde maken aan alle speculaties rond haar persoon. Bovendien kan Sabia in dat geval aan de hele wereld laten zien dat ze daadwerkelijk zwanger is. Het Duitse blad OK! is er zeker van dat er genoeg materiaal voorhanden is om een veelbesproken show van te maken. Haar op de klippen gelopen relatie met Van der Vaart en haar zwangerschap zouden voor hoge kijkcijfers moeten zorgen.

Een insider laat in het Duitse magazine verder weten dat Sabia een terugkeer naar Nederland overweegt en zich heeft aangemeld voor het Duitse Big Brother-huis. Over het laatste zou nog worden gesproken.

Praat Mee!