Ook Feyenoorder moet keuze maken: ‘Ben nog niet met interlands bezig’

Deze week maakte Hakim Ziyech bekend dat hij voortaan uitkomt voor het nationale elftal van Marokko. Anwar El Ghazi daarentegen koos voor het Nederlands elftal. Met Marko Vejinovic lijkt een volgende kwestie zich aan te dienen. Hij kan er, naast Oranje, ook voor kiezen om voor Servië of Bosnië Herzegovina uit te komen.

Met het Nederlands elftal is de Feyenoorder nog lang niet bezig, zo laat hij weten in gesprek met NUsport. In de jeugd speelde de middenvelder weliswaar voor diverse Nederlandse beloftenteams, maar daarmee is zijn keuze nog niet gemaakt. Inmiddels zijn er geruchten dat Vejinovic wel op het lijstje van de bondscoach van Bosnië staat.

‘Mijn interlandambities staan op een laag pitje. Het is inderdaad zo dat ik voor Bosnië kan spelen en het is even de vraag hoe en wat, maar ik kan ook voor Nederland en Servië uitkomen’, legt de geboren Serviër uit. ‘Dat is inderdaad een luxe. Op dit moment ben ik bezig met Feyenoord en zien we het wel. Of ik al benaderd ben? Misschien wel, misschien niet’, laat de middenvelder zijn toekomst vaag.

 

Praat Mee!