Nederlands jeugdinternational met Real Madrid mee naar Zweden

Mink Peeters is pas zeventien jaar oud, maar hij mag nu al ruiken aan het eerste elftal van Real Madrid. Trainer Rafael Benítez neemt de speler van Oranje onder 17 mee naar Zweden voor het Champions League-duel met Malmö FF van woensdagavond. Dat heeft Peeters laten weten via Twitter.

De jeugdinternational stapte op zijn zestiende over van de jeugdopleiding van Ajax naar die van Real Madrid. Daarvoor kwam hij ook al uit voor PSV. Vooralsnog speelt Peeters zijn wedstrijden voor het Juvenil A-team van De Koninklijke, maar woensdag zou hij zomaar eens op de bank kunnen zitten tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Malmö FF.

Update 29 september 9.42 uur

Mink Peeters komt woensdagavond gewoon in actie met zijn eigen team. Het toptalent van Real Madrid liet maandagavond nog weten dat hij met de selectie van het eerste elftal meereist naar Malmö. Dat is echter gebruikelijk voor de Youth League, de ‘baby’ Champions League. Ook bij Ajax stapten de A1 en het eerste elftal steevast in hetzelfde vliegtuig wanneer een uitduel op het programma stond.

Praat Mee!