‘Van Gaal kleineert Valdes: aanwezigheid doelman op trainingscomplex niet gewenst’

Louis van Gaal heeft het helemaal gehad met Victor Valdes. De Nederlandse manager van Manchester United ligt al een tijdje overhoop met Valdes, nadat de Spaanse doelman in juli geweigerd zou hebben om mee te doen aan een wedstrijd van de beloften. Inmiddels wordt de aanwezigheid van de oud-keeper van FC Barcelona zelfs niet meer op prijs gesteld als het eerste elftal aan het trainen is.

Dat meldt The Daily Mirror. Valdes is daardoor genoodzaakt om in de middag te trainen als Van Gaal met zijn selectie een ochtendtraining afwerkt en vice versa. Die restrictie zou Valdes al een tijdje terug opgelegd hebben gekregen. Overigens kreeg hij dat niet persoonlijk te horen van Van Gaal, maar van een van zijn collega’s.

De voormalig bondscoach van Oranje nam Valdes in de voorbereiding al niet mee op trainingskamp. Bovendien degradeerde Van Gaal de drievoudig winnaar van de Champions League tot speler van de beloften van United, nadat hij deze zomer geen nieuwe club wist te vinden. Van Gaal besloot hem daarop geen rugnummer te geven.

1 Reactieop dit Bericht

  1. SunniSazzz

    Beetje belachelijk van Van Gaal weer…

Praat Mee!