Numan: ‘Robin is niet ‘happy’ bij Fenerbahçe’

Fenerbahçe gaat donderdag op bezoek bij Celtic in het kader van de Europa League. In aanloop naar dat duel houden de Turkse media zich vooral bezig met Robin van Persie. De Nederlander maakt er geen geheim van dat hij niet gelukkig is bij Fenerbahçe, waar hij door trainer Vitor Pereira vooralsnog op de bank wordt gehouden.

Dat is ook voormalig Oranje-international Arthur Numan niet ontgaan. De strubbelingen tussen Van Persie en Pereira pakken slecht uit voor de Nederlandse spits, zo ziet Numan. ‘Ik ben benieuwd wat er donderdag gaat gebeuren als Fenerbahçe op bezoek gaat bij Celtic. De trainer heeft hem al een aantal keer op de bank gezet, ik denk dat hij op dit moment even wil laten zien wie écht de baas is. Dus het zou me niets verbazen als Robin ook tegen Celtic niet in de basis staat’, aldus de oud-speler van Glasgow Rangers.

De eerste paar weken in Istanboel zijn niet gelopen zoals Van Persie dat graag had gewild. De 32-jarige centrumspits moest door wat fysieke ongemakken een aantal wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Eenmaal fit kreeg Van Persie het vervolgens aan de stok met zijn trainer. En dat is voer voor de Turkse media.

‘De Turkse kranten staan elke dag vol met verhalen over de ruzie tussen Van Persie en zijn trainer’, laat Numan weten aan The Daily Record. ‘Robin is naar Turkije vertrokken om daar te bewijzen dat hij een goede speler is die nog altijd veel kan scoren. Maar dat lukt natuurlijk niet als je vaak op de bank zit. Het is duidelijk dat hij niet happy is.’ (Foto: Kathi Rudminat, Wiki Commons)

2 Reactiesop dit Bericht

  1. SunniSazzz

    Weinig spelen maar wel elke keer scoren. Hij zet zijn trainer aardig voor schut

Praat Mee!