Bruma: ‘Vieze overtreding van Ritzmaier’

Jeffrey Bruma is allerminst blij met de overtreding van Marcel Ritzmaier, dit seizoen door PSV verhuurd aan NEC, op PSV-aanvoerder Luuk de Jong. De spits liep een enkelblessure op en zal een paar weken geblesseerd aan de kant staan en mist onder meer de belangrijke wedstrijden tegen CSKA Moskou in de Champions League en Ajax. 

Tegenover PSVtv doet verdediger Bruma zijn verhaal. ‘Hij is te laat en zijn enige optie is Luuk neerhalen”, begint de oud-speler van Chelsea en HSV. “Hij zal het niet zo bedoeld hebben, want het zijn goede vrienden van elkaar. Maar het is lastig voor ons.’

Omdat Ritzmaier door PSV verhuurd is aan NEC denkt Bruma dat de Oostenrijker zich iets te graag wilde laten zien. ‘Marcel wil zich natuurlijk extra bewijzen tegen PSV, maar dat moet je met goed voetbal doen, niet door onze aanvoerder en een belangrijke speler te blesseren. Hij zal het niet zo bedoeld hebben, maar het is geen slimme overtreding. Het is een vieze overtreding, met zijn noppen vol op Luuks enkel’, sluit Bruma op geïrriteerde wijze af.

Praat Mee!