Puntenverlies voor Sneijder en Galatasaray in krankzinning CL-duel

Galatasaray is in het tweede duel in de groepsfase van de Champions League niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen FC Astana. De ploeg uit Kazachstan kwam in eigen huis tot tweemaal toe terug van een achterstand. Opvallend: drie van de vier treffers werden als eigen doelpunt genoteerd.

Na een half uur spelen was er de voorsprong voor Galatasaray. Middenvelder Bilal Kisa maakte op aangeven van Wesley Sneijder het eerste doelpunt van de wedstrijd. Lange tijd bleef het 0-1 in de Astana Arena, maar een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd. Een eigen doelpunt van Hakan Kadir Balta zorgde voor de gelijkmaker.

Vlak voor tijd viel echter het tweede doelpunt voor de bezoekers. De doelman van Astana werkte de bal zelf binnen en zette zo de 1-2 op het scorebord. De overwinning voor Galatasaray leek met nog vier minuten te spelen binnen, maar niets was minder waar. In de slotseconden van het duel kwam Astana opnieuw op gelijke hoogte. De Fransman Lionel Jules Carole van Galatasaray kreeg de treffer op zijn naam.

Praat Mee!