Atletico overtuigend naar finale Champions League

Louis van Gaal en Robin van Persie zijn woensdagavond in onze categorie ‘Robin en Louis op de tribune’ afgereisd naar de return in de halve finale van de Champions League tussen Chelsea en Atletico Madrid. Daar zagen ze hoe Atletico zich plaatste ten koste van Chelsea voor de finale van het kampioenenbal, 1-3.

De wedstrijd was binnen vijf minuten al interessanter dan die in Madrid. Beide ploegen durfden aan te vallen en het tempo lag hoog. Koke van Atletico raakte dan ook al in de vijfde minuut de lat van doelman Courtios. Hoewel de bezoekers aandrongen, was het Chelsea dat op voorsprong kwam. Uitgerekend Torres schoot een voorzet binnen, 1-0.  De Madrilenen kwamen op slag van rust al weer op gelijke hoogte door een treffer van Lopez.

Na rust bleef Atletico aandringen en ook de 1-2 bleef niet uit. Costa verzilverde in de 66e minuut een penalty, door snoeihard binnen te schieten. Na de voorsprong bleven de bezoekers dicteren en zelfs de 1-3 verscheen op het scorebord. Die laatste treffer van de wedstrijd kwam op naam van Turan.

Scoreverloop:

36. Torres 1-0
44. Lopez 1-1
61. Costa (pen.) 1-2
72. Turan 1-3

Opstellingen:

Opstelling Chelsea: Schwarzer; Ivanović, Terry, Cahill, Cole (54. Eto’o); Azpilicueta, Luiz, Ramires; Willian (76. Schurle), Hazard; Torres (67. Ba).

Opstelling Atletico:  Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Suárez, Tiago; Adrián (66. Garcia), Koke, Turan (84. Rodriguez); Diego Costa (76. Sosa).

Bijzonderheden:

Bookmakers:

Volgens Unibet is Chelsea licht favoriet voor de zege in eigen huis. De ploeg van José Mourinho heeft een quotering van 2,35 tegenover 3,35x  je inzet voor winst van Atletico Madrid. Het meest interessant is om in te zetten op wederom een 0-0 eindstand. In dat geval maak je van iedere €20,- die je inzet €105,-! Daar kan je als nieuwe gebruiker €155,- van maken in verband met €50,- gratis tegoed!

Praat na:

[AIGetTwitterFeeds ai_username=’Onze11nl’ ai_numberoftweets=’7′ ai_tweet_title=’Twitter-feed van Onze11′]

Praat Mee!