Dick Advocaat loopt weg bij persconferentie

Dick Advocaat staat onder hevige druk als manager van Sunderland. De ploeg staat momenteel laatste in de Premier Leauge en de geruchten gaan dat Advocaat opstapt mochten The Black Cats verliezen van West Ham United dit weekend. Toen tijdens de persconferentie naar zijn toekomst werd gevraagd, liep de oefenmeester weg. Dit meldt Sportsmail vrijdagmiddag.

Na zeven wedstrijden wist de ploeg van Advocaat nog altijd geen duel te winnen in de Engelse competitie. ‘Ik denk altijd in feiten. En het feit is dat het vandaag vrijdag is en ik nog steeds trainer ben van Sunderland’, vertelde Advocaat eerder al tegenover The Daily Mail.

‘Ik ben er nog steeds’, legt de 68-jarige oefenmeester uit. ‘Ten opzichte van een paar weken geleden is er niets veranderd. Als ik vind dat het tijd is om het roer om te gooien, dan doe ik dat. Maar daar is het de tijd nog niet voor. Waarom hebben we het altijd over ‘als’. Feit is en blijft dat ik vandaag hier trainer ben en morgen ook nog. Maar in het leven van een trainer kunnen zaken binnen een dag veranderen. Maar ook in een week, in een maand of in negen maanden.’

Praat Mee!