Van Beek en Becker alweer weg bij Jong Oranje

Sven van Beek en Sheraldo Becker hebben het trainingskamp van Jong Oranje op de eerste dag alweer verlaten. Bondscoach Fred Grim heeft FC Twente-verdediger Peet Bijen en Gyliano van Velzen van FC Volendam opgeroepen als hun vervangers. Voor de aanvaller van de eerstedivisionist is het de eerste keer dat hij is opgeroepen voor Jong Oranje.

De NOS meldt dat een enkelblessure Van Beek dwong om zich af te melden voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Slowakije van komende zondag. Becker is er niet bij wegens privé-omstandigheden. Eerder meldden Riechedly Bazoer en Rick Karsdorp zich al af bij Grim. Bazoer mocht zich maandag namelijk melden bij het grote Oranje als vervanger van Davy Klaassen, terwijl Karsdorp te veel last heeft van een liesblessure.

Verder ontbreken ook Anwar El Ghazi, Karim Rekik (beiden opgeroepen voor Nederlands elftal), Oussama Tannane (knieblessure) en Jean-Paul Boëtius (spierblessure) in de selectie van Jong Oranje. Met een flink afgezwakt elftal neemt het Nederlands elftal voor spelers onder de 21 jaar het zondag vanaf 14.30 uur op tegen Jong Slowakije in het Goffertstadion in Nijmegen. De eerste twee kwalificatiewedstrijden werden winnend afgesloten. (Foto: Wouter Engler, Wiki Commons)

Praat Mee!