Supportersclub: ‘Juist nu achter Oranje staan’

Het Nederlands elftal zal zaterdagavond in Astana door 200 supporters worden gesteund wanneer het speelt tegen Kazachstan. De Oranje-fans hebben een flinke reis voor de boeg, maar gaan richting de Astana Arena volgens het motto ‘Juist nu staan we achter Oranje’. Dit meldt RTL Nieuws op basis van bronnen van het ANP.

De supporters reizen vanaf Schiphol via Kiev naar Astana, de hoofdstad van Kazachstan. ‘Het wordt een trip van vijftien uur, maar we hebben het er graag voor over. Juist nu moeten we met z’n allen achter Oranje staan”, zegt Theo Pouw, bestuurslid van de officiële Supportersclub van Oranje. ‘We steunen het Nederlands elftal niet alleen als er succes is en er op het Museumplein een feest wordt gehouden, maar ook in zware tijden als deze.’

Speciaal voor de reis naar Kazachstan, die lang en duur wordt genoemd, worden voor de supporters speciale sjaals gemaakt met de tekst ‘Juist nu staan we achter Oranje’. In het centrum van Astana zal een Oranjecafé worden ingericht, waar de 200 fans zich zullen verzamelen. Daarna zullen zij per bus naar het stadion vertrekken.

Praat Mee!