Lazio wacht met operatie voor De Vrij ondanks terugslag

Stefan de Vrij zit nog altijd in de lappenmand. De verdediger van Lazio Roma en het Nederlands elftal liep begin september een knieblessure op tegen Turkije (3-0 verlies) en komt voorlopig niet in actie voor zijn club. Dinsdag werd bekend dat De Vrij een terugslag heeft gehad in zijn herstel. Een operatie zou zijn klachten kunnen verhelpen, maar daar wil Lazio vooralsnog mee wachten.

De Romeinse club, waar ook Ricardo Kishna, Wesley Hoedt en Edson Braafheid onder contract staan, heeft inmiddels bevestigd dat De Vrij is teruggeworpen in zijn revalidatie. Desondanks wil het medische team van Lazio eerst proberen om De Vrij met conservatieve methoden te laten genezen van zijn knieblessure. Pas als een dergelijke behandeling geen uitwerking heeft, wordt de oud-speler van Feyenoord over een maand alsnog geopereerd.

In dat geval moet De Vrij zijn rentree uitstellen tot begin volgend jaar. Aanvankelijk was de verwachting dat de Oranje-international komend weekend weer opgenomen zou worden in de wedstrijdselectie. Dat zit er echter niet in voor De Vrij, die ook nog niet meedoet aan de groepstraining.

Praat Mee!