Barcelona bekeek Van Persie tijdens interland

Eerder deze week meldde zowel Mundo Deportivo als het Algemeen Dagblad dat FC Barcelona geïnteresseerd is in Robin van Persie. De Oranje-international tekende deze zomer een contract bij Fenerbahce, maar kan deze dus alweer in januari de rug toe keren.

Barcelona zou graag Van Persie willen halen als stand-in voor Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez. Eerstgenoemde ligt er twee maanden uit en de spoeling bij Barcelona is voorin erg dun. De Telegraaf meldt vandaag dat Fenerbahce op de hoogte is van de interesse maar geen actie gaat ondernemen, zij wachten rustig af op de eerste zet van de club uit Catalonië.

De voormalig spits van Feyenoord, Arsenal en Manchester United heeft sinds zijn komst in Turkije nog geen onuitwisbare indruk kunnen maken. In zeven wedstrijden maakte hij drie doelpunten, waarvan hij vier keer als invaller binnen de lijnen kwam. Ook is de verstandhouding tussen Van Persie en coach Vitor Pereira niet al te best. De coach liet de spits meerdere malen op de bank beginnen en er kwam zelfs een mondelinge ruzie tussen de twee die al weer bekoeld is.

Of Van Persie ook daadwerkelijk vertrekt is niet duidelijk, zijn zaakwaarnemer heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Praat Mee!