‘Sylvie Meis gespot met Juventus-middenvelder Sami Khedira’

Sylvie Meis lijkt te zijn gevallen voor de charmes van de Duitse wereldkampioen Sami Khedira. De ex-vrouw van Rafael van der Vaart werd deze week in Hamburg gespot in gezelschap van de 28-jarige speler van Juventus en het Duitse nationale elftal.

Volgens Shownieuws hadden Sylvie en Khedira in het luxe Vier Jahreszeiten Hotel een ontzettend gezellige avond met elkaar. Of er daadwerkelijk iets moois is opgebloeid tussen de twee is nog maar de vraag. Feit is wel dat zowel Sylvie als Khedira vrijgezel is.

Het 37-jarige model van Hunkemöller zag haar relatie met de Zwitserse clubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie deze zomer op de klippen lopen. Datzelfde gold voor Khedira. Zijn management maakte begin juli bekend dat hij en het 27-jarige Duitse topmodel Lena Gercke na vier jaar uit elkaar waren.

Heeft Khedira een goede smaak? Beoordeel het zelf.

Instagram Sylvie Meis

#Paradise.. #calasalada #ibiza2015 #sylviecollection #bikini @hunkemollerhq 📷by @serenagoldenbaum so happy to enjoy this with you babe Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Instagram Lena Gercke

Happy sunday ✌️ @robertascroft hair and make up @steffiwillmann

Een foto die is geplaatst door Lena Gercke (@lenagercke) op

Woke up like this #not #bitchdontkillmyvibes

Een foto die is geplaatst door Lena Gercke (@lenagercke) op

Praat Mee!