Derksen krijgt Belgen op zijn dak na ‘lulletje lampenkatoen’ uitspraak

Vrijdagavond spraken de heren van Voetbal Inside over de naderende Manchester Derby en de stormachtige ontwikkelingen van de Belgische sterspeler Kevin de Bruyne. De middenvelder die voor ruim 72 miljoen euro over kwam van VfL Wolfsburg schiet ook bij City met scherp, maar Johan Derksen heeft het niet zo op de talentvolle Belg.

Ondanks de indrukwekkende cijfers, acht wedstrijd en vijf goals en vijf assists, is Derksen niet echt onder de indruk van de spelmaker. ‘Het is geen personality, eerder een lulletje lampenkatoen. Hij heeft de uitstraling van een konijntje’, reageert de voormalig hoofdredacteur van VI op Van der Gijp die lyrisch sprak over De Bruyne.

De halve Belg Johan Boskamp was het duidelijk niet eens met Derksen en nam het voor De Bruyne meteen op. ‘Dat moet je niet geloven, dat is niet waar. Dat zeg ik echt waar, zonder dollen. De Bruyne is goud’.

Maar dit was al te laat, de Belgische media walgt van de uitspraken van Derksen en Het Nieuwsblad meldt het volgende. ‘In Voetbal Inside, de spraakmakende talkshow waar al wat iets met een bal kan gefileerd wordt, zien ze stilaan in dat de Rode Duivel niet naar Engeland gekomen is om een figurantenrol te spelen. Al gaat dat niet zonder hier en daar smalend te doen over onze landgenoot. We wachten af hoe ons ‘lulletje lampenkatoen’ het in de Manchester derby dit weekend van af brengt’, schrijft het Belgische nieuwsblad.

De Manchester derby tussen Manchester United en Manchester City is morgen vanaf 15:00 live bij Onze11 te volgen.

Praat Mee!