Rooney steunt Depay: ‘Hij blijft een toptalent’

Memphis Depay maakt momenteel een iets mindere periode door bij Manchester United. De aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van PSV, moet momenteel genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Volgens Wayne Rooney hoeft hij zich echter niet al te veel zorgen te maken.

Rooney geeft in gesprek met United Review zijn mening over enkele talenten binnen de selectie van Louis van Gaal. De aanvoerder van Manchester United voorspelt Anthony Martial en Depay een grote toekomst. ‘Het zijn allebei goede spelers met veel talent en mogelijkheden. Als ze blijven leren en zich blijven ontwikkelen, kunnen ze misschien hetzelfde gaan doen als ik en Cristiano Ronaldo jaren geleden. Voor het elftal zou dat geweldig zijn.’

Het feit dat Van Gaal momenteel trainer is bij United is goed voor de ontwikkeling van de talenten, zo denkt Rooney. ‘Martial en Depay kunnen onder deze trainer wereldtoppers worden. Ze zijn in ieder geval allebei leergierig, dat is een goed teken bij jonge spelers’, besloot de spits.

Praat Mee!