Hiddink sluit terugkeer bij Chelsea niet uit: ‘We zullen wel zien’

Guus Hiddink (68) is nog altijd niet uitgekeken op de voetbalwereld. De Varssevelder raakte deze zomer zijn baan bij de KNVB kwijt als bondscoach van het Nederlands elftal, maar kan op korte termijn mogelijk terugkeren bij Chelsea. José Mourinho, de manager van The Blues, staat stevig onder druk en zou volgens verschillende Engelse media weleens uit de laan geschopt kunnen worden door Roman Abramovich. Hiddink wilde dinsdagavond tegenover Voetbal International niet reageren op de mogelijke interesse vanuit Londen.

De ervaren oefenmeester wilde de geruchten over een nieuw avontuur bij Chelsea ‘nu laten voor wat ze zijn.’ Wel verzekerde Hiddink dat hij zeker niet van plan is een einde te breien aan zijn trainerscarrière. ‘Het topvoetbal blijft altijd trekken. Er komen de laatste tijd wel dingen op mijn pad, maar dat waren geen klussen waar ik meteen wilde instappen. We zullen wel zien, het is afwachten’, aldus de oud-trainer van onder meer Real Madrid en PSV.

Hiddink stond in het voorjaar van 2009 al eens aan het roer bij Chelsea als interim-trainer. Hij volgde destijds Luiz Felipe Scolari op, die nog voor het einde van het seizoen werd ontslagen. (Foto: Pascal Kamperman, Twitter)

Praat Mee!