El Hamdaoui snapt opstelling Feyenoord inzake Vlaar niet: ‘Onbegrijpelijk’

Mounir El Hamdaoui traint al ruim een week samen met Ron Vlaar bij AZ. De 32-voudig Oranje-international is sinds deze zomer transfervrij en wil in Alkmaar weer helemaal fit worden, nadat hij een aantal maanden geleden een ingreep onderging aan zijn knie. El Hamdaoui tekende reeds een eenjarig contract bij AZ en wellicht volgt Vlaar binnenkort dat voorbeeld. Feyenoord hoeft in elk geval geen moeite meer te doen voor de Noord-Hollander. De Rotterdammers wezen een verzoek van Vlaar om mee te trainen met het eerste elftal onlangs af, tot grote verbazing van El Hamdaoui.

‘Ik vind het mooi dat AZ zo’n warme club is waar oud-spelers de kans krijgen om mee te trainen. Ron Vlaar maakt nu hetzelfde mee als ik de afgelopen tijd’, aldus de Nederlandse Marokkaan in gesprek met Voetbal International. ‘Voor mij is de opstelling van Feyenoord om Ron niet mee te laten trainen daarom onbegrijpelijk. Ik snap er helemaal niks van’, is El Hamdaoui kritisch op de clubleiding van Feyenoord.

‘Hij heeft daar vijf jaar goed gepresteerd en Ron is een voorbeeld voor jonge talenten. Feyenoord had hem in mijn ogen moeten omarmen. Daarom ben ik ook zo blij met AZ’, vervolgt El Hamdaoui, die na een mislukt avontuur bij Fiorentina en Málaga zich in de Eredivisie weer in de picture hoopt te spelen van een buitenlandse club.

Praat Mee!