‘Khedira vloog speciaal voor Sylvie naar Hamburg’

Sami Khedira heeft enkele weken geleden de eerste stap gezet richting Sylvie Meis. De 28-jarige speler van Juventus wist zijn hand te leggen op Sylvie’s nummer en legde virtueel contact met het Nederlandse model. Het klikte blijkbaar zo goed dat Khedira vorige week speciaal voor Sylvie in Turijn op het vliegtuig stapte naar Hamburg.

Dat meldt het Duitse blad Gala. De Duitse voetballer ontmoette Sylvie vorige week voor de eerste keer in levende lijve in het luxueuze Vier Jahreszeiten Hotel in Hamburg. Volgens Shownieuws zouden de twee onder het genot van een peperdure champagnefles het enorm gezellig met elkaar hebben gehad.

Speculaties over een relatie ging Sylvie deze week uit de weg. Haar woordvoerster gaf aan niet in te gaan op geruchten over haar privéleven, ‘of die nu wel of niet waar zijn.’ Sinds hun eerste ontmoeting zijn Khedira en Sylvie overigens niet meer in elkaars gezelschap gezien. Gezien de afstand die beiden moeten overbruggen niet zo gek. Khedira woont immers in Turijn, terwijl de ex-vrouw van Rafael van der Vaart al jarenlang in Duitsland woont. (Foto: Steindy, Wiki Commons)

 

Praat Mee!