Kuijt: ‘Barcelona hoeft niet aan te kloppen in de winter’

Feyenoord hoeft niet bang te zijn voor een vroegtijdig vertrek van Dirk Kuijt. De 35-jarige Katwijker sluit een transfer in de winter uit, ondanks de sluimerende interesse van FC Barcelona.

Ook Kuijt had vrijdagochtend het gerucht opgevangen dat de technisch directeur van de Catalanen hem op een lijstje zou hebben staan met potentiële versterkingen. Maar daar raakt hij niet van in de war. ‘Ik ben hier bij Feyenoord aan iets moois bezig en dat gaan we afmaken. Geen zorgen’, zei Kuijt tegen RTL Voetbal Inside.

De voormalig Oranje-international keerde deze zomer terug bij Feyenoord en ligt nog tot het einde van het seizoen vast in Rotterdam-Zuid. Aangezien Kuijt zich de afgelopen weken heeft opgeworpen tot een onmisbare kracht in het elftal van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst, lijkt een verlenging van zijn contract er dik in te zitten. Gesprekken over een langer verblijf in De Kuip worden echter pas na de winterstop gevoerd, zo gaven Feyenoord en Kuijt eerder al aan tegenover Voetbal International.

Praat Mee!