VIDEO | Barazite weigert hand Hélène Hendriks te schudden

VIDEO | Nacer Barazite heeft zich zondagmiddag niet populair gemaakt bij het voetbalpubliek. De speler van FC Utrecht weigerde na afloop van het competitieduel met FC Twente (4-2 zege) de hand van FOX Sports-verslaggeefster Hélène Hendriks te schudden.

Normaal gesproken geven speler en verslaggever elkaar zowel voor als na het interview een hand, maar dat was dit keer niet het geval. John de Wolf, die voor FOX Sports als analist aanwezig was in De Galgenwaard, kreeg in tegenstelling tot zijn vrouwelijke collega wel een hand van Barazite. De 25-jarige aanvaller zou de hand van Hendriks geweigerd hebben vanwege zijn geloofsovertuiging.

De presentatrice bevestigde de weigering van Barazite zelf na afloop van het bewuste interview. ‘Oja. Ik geef jou geen hand, hè. Dat is waar’, zei Hendriks, die even later ook op haar Twitteraccount reageerde op het voorval. ‘Voor de duidelijkheid: ik heb er persoonlijk helemaal geen moeite mee als een speler vanwege z’n geloof een vrouw geen hand mag geven. Ik benoemde het (ondoordacht), omdat ik eigenlijk was vergeten dat Barazite dat graag op deze manier wil. Is trouwens een hele aardige jongen’, twitterde ze.

1 Reactieop dit Bericht

  1. Je weet niet waar haar handen hebben gezeten

Praat Mee!