Bruma gelooft in ‘iets moois’ tegen Wolfsburg

PSV vecht dinsdagavond voor zijn laatste kansen in de Champions League. De Eindhovenaren willen zich in het eigen Phillips Stadion revancheren voor de 2-0 nederlaag tegen VFL Wolfsburg van twee weken geleden. ‘Als we een topdag hebben zoals tegen Manchester United, kunnen we echt wel iets moois doen’, denkt PSV-verdediger Jeffrey Bruma.

De dertienvoudig Oranje-international vindt zijn ploeg na drie wedstrijden terug op de laatste plaats in groep B van de Champions League. Na de stunt tegen Manchester United (2-1 zege) verloor PSV achtereenvolgens van CSKA Moskou (3-2) en Wolfsburg (2-0), waardoor morgen alleen een zege volstaat. In dat geval behoudt de Nederlandse kampioen uitzicht op het bereiken van de knock-out fase van het miljoenenbal.

Het doel van PSV voor het tweede deel van de groepsfase van de Champions League is duidelijk. ‘We willen de beide thuiswedstrijden tegen Wolfsburg en CSKA winnen, maar we moeten scherper zijn dan tegen De Graafschap, dat is zeker’, aldus Bruma, die zaterdagavond met PSV een 3-0 voorsprong uit handen gaf. Dankzij een slotoffensief verliet de ploeg van trainer Phillip Cocu De Vijverberg alsnog met drie punten (6-3), maar PSV is gewaarschuwd.

‘Wolfsburg is een heel goede ploeg, dat hebben we de vorige wedstrijd gezien, maar we zijn zeker niet kansloos. Met het eigen publiek erachter zou je zeggen dat we meer kans hebben’, zegt Bruma in gesprek met het ANP. Het Champions League-duel tussen PSV en Wolfsburg staat dinsdagavond onder leiding van de Zweedse scheidsrechter Jonas Eriksson. De wedstrijd begint om 20.45 uur en is live te volgen op Onze11.nl.

Praat Mee!