Vorm dicht zichzelf goede kans toe op basisplaats

Michel Vorm hoopt dat hij tijdens het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië de startende keeper van het Nederlands Elftal kan gaan worden. De Swansea-goalie kende een goed seizoen in Engeland en wil die lijn doortrekken in Brazilië.

‘Ik ging naar het WK 2010 in een heel andere situatie’, vertelt Vorm aan de Irish Mirror. ‘Nu heb ik veel wedstrijden gespeeld voor het nationale team en ik denk dat ik goed gespeeld heb voor Swansea. Ik denk dat ik een goede kans maak om in de basiself te gaan starten’, klinkt de doelman zelfverzekerd.

‘Daarom vond ik het ook zo belangrijk om weer fit te worden en mijn vorm (woordgrapje, red.) terug te krijgen. Ik ben tevreden over mijn vorm (woordgrapje II, red.) dit seizoen. Ik denk dat ik Swansea heb kunnen helpen’, aldus Vorm. De keeper zal voornamelijk moeten strijden met Jasper Cillessen en Tim Krul voor een plaats onder de lat. Ook Jasper Zoet en Kenneth Vermeer azen nog de plek onder de lat. Maarten Stekelenburg lijkt het WK te kunnen vergeten. (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!