‘Real Madrid in de markt voor Memphis’

Memphis Depay kan volgens de Spaanse krant Don Balon binnenkort de overstap maken van Manchester United naar Real Madrid. De krant claimt dat Real-voorzitter Florentino Perez zeer gecharmeerd is van de Nederlander die zo’n stroeve start kent bij het Manchester United van Louis van Gaal.

De Oranje-international leek uit de startblokken te schieten nadat hij in de voorronde van de Champions League de grote ster was tegen Club Brugge. Op Old Trafford maakte Memphis twee doelpunten en gaf hij één assist, waarmee hij een groot aandeel had in de 3-1 overwinning. Een week later was Memphis in de return met een assist wederom belangrijk tegen de Belgische topclub.

Sindsdien verkeert de oud-speler van PSV echter in een vormdip, die hem een aantal weken geleden zijn basisplaats heeft gekost bij zijn club. Bondscoach Danny Blind riep hem deze week bovendien niet op voor het Nederlands elftal. Desalniettemin is het grote Real Madrid geïnteresseerd in de diensten van Memphis. Het talent op de vleugels staat nog 3,5 jaar onder contract bij United.

Praat Mee!