Cristiano Ronaldo: ‘Memphis kan de beste speler van de wereld worden’

Niemand minder dan Cristiano Ronaldo heeft een groot compliment uitgedeeld aan Memphis Depay. De drievoudig winnaar van de Gouden Bal ziet in de Oranje-international een speler die hem op termijn kan opvolgen als beste speler van de wereld. 

Ronaldo noemde ook Eden Hazard, Neymar, Paul Pogba en het 16-jarige Noorse supertalent Martin Odegaard als toekomstige winnaars van de Gouden Bal. ‘Hazard, Neymar en Pogba maken al deel uit van de huidige wereldtop. Ik zie Odegaard en Memphis snel bij hen aansluiten’, zegt de aanvaller van Real Madrid in gesprek met BT Sport.

‘Je ziet veel spelers met potentie. Odegaard is nog maar 16, maar je kunt nu al zien dat hij van wereldklasse is. Hetzelfde geldt voor de nummer 7 van Manchester United; Memphis Depay’, aldus Ronaldo. Memphis maakte deze zomer de overstap van PSV naar Manchester United voor een transfersom die uiteindelijk kan oplopen tot 43 miljoen euro. De 21-jarige Nederlander besloot het legendarische nummer 7, dat bij United onder meer werd gedragen door Ronaldo, te willen dragen bij The Red Devils. (Foto: Facebook)

Praat Mee!